Nejnovější recenze ze sekce Alu kola
- Vypadají na autě (octavia 4) dobře
- Šrouby na kola jsou součástí dodávky
- moc hezké a za dobrou cenu
Funguji
až na jaře.Ještě je brzo.
Velká spokojenost, doporučuji.
- Přijatelná cena, líbivý desigh
- Rychlé dodání, nejnžší cena.
- Zásilka byla pěkně zabalena, tj. snaha zákazníkovi doručit alu kola ve skvělém stavu, samotná alu kola mají opravdu pěkný čistý hladký vzhled, včet středových "záklopek" s logem značky, které určitě vzorně reprezentují samotnou značku. Věřím, že udělají dobrou službu a vzhledem k hladkému a nečlenitému povrchu budou v zimně dobře udržovatelné. Myslím, že mohu doporučit. Jinak krátký telefonát s majitele web-obchodu s dotazem a prosbou o radu (senzory pro měření tlaku v pneumatikách) mi dal dojem, že se jedná o pohodového ODBORNÍKA ZNALÉHO VĚCI. Ani domovský servis značky mého vozu nedokázal tak rychle mi dát odpověď.
- vzhled
Alu kola se mi líbila
- klasický design, žádné novotvary
- dobrá cena
Alu disky OXXO Liberty 19" mají v nízké cenové kategorii přesně ten design, který jsem dlouho nemohl najít. Jízdní vlastnosti jako laik nemohu specifikovat, jen, že se s nimi jezdí bez problémů. Potřeboval jsem doladit tlaky v pneu s ohledem na diagnostiku, a tak jsem kvitoval dobře přístupné ventily, takže nebyl problém kola dotlakovat na požadované hodnoty. Kola byla dodána se středovými krytkami s nápisem OXXO.
- Přesně vrtané
- Precizně zpracované
- Barevné provedení v grafitu
- Výborně zabalené (2 kusy v originální krabici s úchyty pro pohodlnější manipulaci)
- Cenově nejlepší na internetu
- Presne rozmery dle TP
Vzhledově pěkné disky, zatím je mám první týden, takže zkušenost žádná.
Hezké a kvalitní zpracování Alu kol.
- velmi kvalitní výrobek
- Kvalitní zpracování
- pro montáž disku bylo možno použít originální šrouby VW
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »