Nejnovější recenze ze sekce Alu kola
- Krásné
- krásné
Co jsem si vybral,to mi dodali.
Sice jsme dostali kola více než za 10 dní, ale jsou nádherná a jsme velice spokojeni.
- V kombinaci s červeným autem vypadají velmi dobře
- Pěkný disk za dobrou cenu...
U dvou disků muselo být použito více závaží,než je u nových disků běžné. Auto bylo lehce neklidné,po převážení se to zlepšilo.Uvidíme jak se bude chovat nadále.
MAK DaVinci 6,5x17 5x114,3 ET50 gloss black
Přidáno: 13. listopadu 2023
(naposledy upraveno 13. listopadu 2023)
Zakoupeno v tyrestar.cz
- hezčí než na obrázku
Sháněla jsem disky rozměrově dle technického listu tak aby se mi i líbili a nikde jinde moc nebyli k sehnání. Tady mi je objednali a sehnali a jsou moc krásné. A to bylo na stránkách "obvykle dostupné u výrobce". Do 14 dní jsem je měla doma. Jediná nevýhoda byla, že to bylo posláno 123kuryr a ten to teď nerozváží, takže to předal poště. Přišlo to tedy o 2 dny déle. Takže určitě doporučuji. Seženou vše.
Podle očekávání bylo všechno vpořádku.
Klasické loukotě, co chtít více.
zatím mám s novými disky najeto cca 1km, takže nebudu hodnotit výdrž. Ale výměna kol proběhla v naprosté pohodě. Disky se mi na autě líbí. Takže spokojenost.
- Jsem spokojen
- Na Suzuki vypadají velmi dobře
Vzhledem k tomu, že auto bylo vyrobeno v Maďarsku a záznamy v technickém průkazu neodpovídaly realitě, tak si s tím v alukola.cz poradili a vybrali ty pravé kola k mé spokojenosti. Děkuji.
Ok.
Disky za ty peníze vypadají úžasně.
- Sedí perfektně
- skvělý vzhled
- dobrá cena
- vzhled
nic
Velmi se mi líbily, na zimu se budou dobře udržovat. V 17 palcích vypadají velmi dobře.
Pěkné disky, jen je škoda, že nejsou i na zimu.
- výrobce
- kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »